به گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی از اردبیل، کلیم اله وثوقی مدیر کل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل در بازدید از شرکتهای حملونقل کالا در شهرستان نمین گفت: نسبت به سال گذشته که ۲۵۴ هزار تن کالا جابهجا شده بود افزایش ۳ درصدی را شاهد هستیم.
وی کالاهای جابهجا شده را شامل نفت، سیب زمینی، مصالح ساختمانی، سیمان فله ای، گندم، شمش آهن، آب معدنی، گازوئیل و هندوانه برشمرد و افزود: روند جابهجایی کالا در استان اردبیل کاملاً عادی و روان است
دبیر کمیسیون مدیریت اجرائی ایمنی حملونقل استان اردبیل با اشاره به اینکه ۹۰ شرکت حملونقل کالا در استان اردبیل در حال فعالیت و خدمات رسانی است تصریح کرد: در یک ماهه گذشته ۱۵۴ هزار تن کالا از شهرستان اردبیل،۶۴ هزار تن کالا از شهرستان نمین،۳ هزار تن کالا از شهرستان پارس آباد،۱۵ هزار تن از شهرستان خلخال،۱۶ هزار تن کالا از شهرستان مشگین شهر،۳ هزار تن کالا از شهرستان گرمی و ۶ هزار تن کالا از شهرستان بیله سوار جابهجا شده است.
عضو شورای اداری استان اردبیل در مدت یاد شده از صدور ۱۶ هزار و ۵۲۴ برگ بارنامه در استان اردبیل خبر داد و خاطرنشان شد: نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۱۵ هزار و ۷۲۱ برگ بارنامه بود افزایش ۵ درصدی را در صدور بارنامه نشان میدهد.
وی به افزایش ۱۱۴ درصدی جابهجایی کالا در شهرستان خلخال اشاره کرد و ادامه داد: در مدت مشابه سال گذشته ۷ هزار تن کالا از این شهرستان جابهجا شده بود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای استان اردبیل فعالیت ۹۰ شرکت حملونقل کالا را در استان اردبیل یادآور شد و افزود:۱۳ هزار و ۵۵۰ دستگاه ناوگان و ۱۲ هزار و ۶ نفر راننده نیز در حوزه حملونقل کالا در حال خدمات رسانی به مردم استان هستند.
وثوقی از مردم و صاحبان کالا خواست هرگونه انتقاد و شکایت خود از عملکرد شرکتها و رانندگان را به سامانه ۱۴۱ راهداری استان اردبیل اطلاع دهند تا در اسرع وقت در کمیسیون های مربوطه به تخلفات رسیدگی شود.